Bliv ringet op og få dit flyttetilbud

Bliv ringet op

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Grindsted Flytteforretning

Kurerkørsel i Nordjylland og resten af landet

Få dit gratis flyttetilbud

"*" indikerer påkrævede felter

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
R

Flytning for private og erhverv

R

Sikker flytning og opbevaring

R

Fokus på kvalitet og dine behov

R

Skånsom flytning - for indbo og flyttemænd

Telefon 98 26 11 88

Du er også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

[email protected]

Send os meget gerne en mail, hvis du har spørgsmål, ønsker et godt tilbud på en flytning eller har helt særlige behov.

Kurerkørsel

Grindsted Flytteforretning har mange års erfaring med kurerkørsel i Nordjylland, resten af landet og i hele Europa. Vi har naturligvis de rette køretøjer og medarbejdere til at kunne fuldføre en effektiv, stabil og hurtig kurerkørsel.

Vi kan tilbyde alle former for transport og distribution, herunder i samlede løsninger, hvor kurerkørsel kan være en del af aftalen. Vores kurerkørsel kan også ske ad hoc, selvom vi ikke har en fast samarbejdsaftale. Udover kurerkørsel, kan vi tilbyde både ordinær kørsel og hastekørsel.

Vi modtager gerne kurerkørsel som hastesager

Hastesager inden for kurerkørsel sker ofte i forbindelse med, at en form for produktionsenhed mangler en reservedel, således hele operationen eller produktionen ligger stille. Det kan også være, at du har sendt noget til en kunde, der ikke er nået frem, er gået i stykker undervejs eller er en forkert vare. Vi kan i så fald træde til og sikre, at din kunde får den nødvendige vare hurtigst muligt.

Hør vores kunders gode oplevelser med Grindsted Flytteforretning

Hos Grindsted Flytteforretning samler vi på glade og tilfredse kunder.

Få en pris på forskellige former for kurerkørsel

Andre former for kurerkørsel sker i en fast aftale, hvor vi for eksempel skal udføre den samme transport hver dag eller hver uge. Det kan også ske, at transporten ikke sker på fastsatte dage, men jævnligt. Vi tilbyder med andre ord professionel kurerkørsel til konkurrencedygtige priser, og vi er naturligvis altid fleksible, således vi kan indordne os efter dine specifikke krav og ønsker.

Du er velkommen til at kontakte Grindsted Flytteforretning ApS for at høre mere om kurerkørsel eller for at få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 98 26 11 88, men du kan også skrive til os på [email protected].