Bliv ringet op og få dit flyttetilbud

Bliv ringet op

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Grindsted Flytteforretning

Billig opmagasinering i Aalborg

Står du i en situation, hvor dit nye hjem ikke er klar til indflytning, eller du skal igennem en større renovering af din nuværende lejlighed eller hus? Her kan opmagasinering af dine ejendele blive en nødvendighed. Hos Grindsted Flytteforretning tilbyder sikre og økonomisk fordelagtige løsninger for opbevaring af dine værdifulde genstande. Vores vision er at give dig billige opbevaringsløsninger, som giver ro i sindet, når du står over for midlertidige ændringer i dit boligforhold eller livssituation.

Få et tilbud på opmagasinering i Aalborg

Kontaktside

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
R

Flytning for private og erhverv

R

Sikker flytning og opbevaring

R

Fokus på kvalitet og dine behov

R

Skånsom flytning – for indbo og flyttemænd

Telefon 98 26 11 88

Du er også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

[email protected]

Send os meget gerne en mail, hvis du har spørgsmål, ønsker et godt tilbud på en flytning eller har helt særlige behov.

Opmagasinering i Aalborg

Uanset om du har brug for et depotrum eller en container, har vi løsningen for dig til en pris, der passer til din økonomi. Hos Grindsted Flytteforretning kan vi både tilbyde opmagasinering i depotrum eller en container.

I kan vælge at opmagasinere jeres ejendele i ét af vores opvarmet og fugtfrie. På vores adressen sidder nogen af vores medarbejde mandag-fredag mellem kl. 8 og 16, hvor der vil være mulighed for at komme ind i depotrummet – kvit og frit. Ønsker man adgang udenfor vores åbningstider, f.eks. i weekenden kan dette lade sig gøre efter aftale.

Ønsker du den ekstra bekvemmelighed, kan vi levere en container direkte til din adresse, pakke dine ejendele ned og transportere dem sikkert til vores adresse Vardevej 1, 9220 Aalborg Ø. Når du er klar, leverer vi dem tilbage til dig – en problemfri service til en overkommelig pris. Vores mål er at tilbyde omkostningseffektive løsninger, så du kan opbevare dine ejendele uden at sprænge dit budget.

Sikkerhed opbevaring

Dine ejendele fortjener den bedste beskyttelse. Derfor er vores containere hævet over jorden og udstyret med ventilation for at forhindre fugt- og vandskader. Vores depotrum er opvarmet, aflåst og sikret med alarm, så du kan være tryg ved, at dine ejendele er i de bedste hænder. Hos Grindsted Flytteforretning går vi ikke på kompromis med sikkerheden og kvaliteten af vores opbevaringsfaciliteter. Vi stræber efter at levere en pålidelig og tryg opbevaringsløsning, som ikke koster en formue.

Konkurrencedygtige priser på opbevaring i Aalborg

Hos Grindsted Flytteforretning går vi ikke på kompromis med kvaliteten, selvom vi tilbyder konkurrencedygtige priser. Vores team er trænet i nænsomt at pakke dine ejendele ned, uanset om det er skrøbelige genstande eller personlige minder. Du kan vælge at lade os stå for hele processen, selv deltage i dele af nedpakningen eller pakke alle dine ejendele ned selv. Det er også helt op til dig om vi skal hente dine ejendele eller om du selv indlevere dem i vores depotrum.
Hos Grindsted Flytteforretning behandler vi dine ejendele med den største omhu og respekt. Vores erfarne flyttemænd er dedikeret til at sikre, at dine ejendele forbliver i den samme tilstand som ved indleveringen.

Hør vores kunders gode oplevelser med Grindsted Flytteforretning

Hos Grindsted Flytteforretning samler vi på glade og tilfredse kunder.

Fleksibel adgang til dine ejendele på vores depot i Aalborg

Hos Grindsted Flytteforretning tilbyder vi fleksible løsninger for adgang til dine opbevarede genstande. Selvom vores opbevaringsfaciliteter er lukket og sikret uden for åbningstiderne, er vi altid klar til at assistere dig, hvis du har brug for at hente eller aflevere noget uden for de normale tider. Du skal blot ringe til os, så sørger vi for, at du får adgang, når det passer dig bedst.