Bliv ringet op og få dit flyttetilbud

Bliv ringet op

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Grindsted Flytteforretning

Effektiv erhvervsflytning: En gnidningsfri overgang

Få dit gratis flyttetilbud

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
R

Flytning for private og erhverv

R

Sikker flytning og opbevaring

R

Fokus på kvalitet og dine behov

R

Skånsom flytning - for indbo og flyttemænd

Telefon 98 26 11 88

Du er også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

[email protected]

Send os meget gerne en mail, hvis du har spørgsmål, ønsker et godt tilbud på en flytning eller har helt særlige behov.

Erhvervsflytning er ikke en opgave, som alle flyttefirmaer er i stand til at varetage. Hos Grindsted Flytteforretning har vi mange års erfaring indenfor firmaflytninger – hvad end det er opgaver for det offentlige eller private erhverv. Som din foretrukne samarbejdspartner tilbyder vi en bred vifte af muligheder for vores erhvervskunder – både når det gælder flytning, nedpakning i solid emballage, depotrum, opmagasinering og udpakning.

Vi varetager flytningen fra start til slut – og tilmed til en fordelagtig pris! Har du brug for effektiv erhvervsflytning i Aalborg eller resten af Nordjylland, er du kommet til det helt rette sted!

Det rette grej til enhver opgave: Din garanti for præcision og sikkerhed

Hos os er ingen udfordring for stor. Gennem mere end fire årtier har vi specialiseret hos inden for enhver type erhvervsflytning, og vi har altid dine ønsker for øje under processen.

For at garantere en gnidningsfri flytning har vi investeret i avanceret teknologi som flyttelifte og el-drevne sækkevogne. Dette er din garanti for præcision og sikkerhed – både for dit inventar og vores personale. Selv de tungeste og mest værdifulde skatte i din bolig kan let og forsigtigt blive fragtet – uanset om kontoret er på 8. etage eller i stuen.

Professionel planlægning – skridt for skridt

Står du overfor en erhvervsflytning, er der med garanti mange løse ender, der skal sammenfattes. Det kan virke uoverskueligt – særligt hvis virksomheden stadig skal vækste og trives som før. Vælger du os som dit flyttefirma, kan vi varetage de kedelige detaljer for dig.

Vi sørger for planlægningen ned til mindste detalje, så du får mere tid til kerneopgaverne i virksomheden. Vi har den knowhow, som erhvervskunder har brug for – og det mandskab samt ekspertise, der er nødvendig for, at din erhvervsflytning udføres trygt og effektivt.

 

Fra rod til rækkefølge: Struktureret nedpakning af dine ejendele

Som en del af vores nordjyske værdier forstår vi os på struktur, og vi er altid fleksible i vores fremgangsmåder. Af den årsag indebærer vores flytteservice ligeledes nedpakning af firmaets mange genstande. Vores dygtige medarbejdere er udstyret med den fornødne erfaring og de rette materialer, så du kan læne dig tilbage med ro i sindet under erhvervsflytning.

Med hjælp fra os er hver genstand – hvad end der er tale om kontormøbler eller uerstatteligt elektronisk udstyr – beskyttet hvert skridt på vejen.

Opbevaring med omtanke: Dit inventar i sikre hænder

I forbindelse med erhvervsflytning er det ikke usædvanligt, at der opstår en mellemliggende periode mellem hver lokation. I sådanne tilfælde er det vigtigt, at kontorets mange artikler opbevares sikkert og tørt. Denne opgave varetager vi med omhu hos Grindsted Flytteforretning.

Vi har lokale depotrum, som er specialdesignet til opmagasinering af diverse genstande. Her har kun vores kompetente medarbejdere adgang, så du er garanteret, at selv den mindste kontorstol opbevares i sikkerhed for ubudne gæster.

Hør vores kunders gode oplevelser med Grindsted Flytteforretning

Hos Grindsted Flytteforretning samler vi på glade og tilfredse kunder.

Klar til forandring? Kontakt os for erhvervsflytning

Eftersøger du en erfaren samarbejdspartner til din næste erhvervsflytning? Så kontakt os allerede i dag. Hos os får du kvalitet til en konkurrencedygtig pris på tværs af hele Danmark – og Europa. Giv os et kald på tlf. 98 26 11 88 eller skriv til os via vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!