Bliv ringet op og få dit flyttetilbud

Bliv ringet op

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Grindsted Flytteforretning

Flytning af klaver – vi opretholder klangen

Få dit gratis flyttetilbud

"*" indikerer påkrævede felter

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
R

Flytning for private og erhverv

R

Sikker flytning og opbevaring

R

Fokus på kvalitet og dine behov

R

Skånsom flytning - for indbo og flyttemænd

Telefon 98 26 11 88

Du er også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

[email protected]

Send os meget gerne en mail, hvis du har spørgsmål, ønsker et godt tilbud på en flytning eller har helt særlige behov.

Musikinstrumenter er sædvanligvis ikke noget, man forbinder med flytning. Men for mange af vores kunder er pianoer, klaverer og andre værdifulde musikinstrumenter nogle af deres vigtigste ejendele.

Hos Grindsted Flytteforretning har vi den fornødne erfaring til at varetage flytning af klaver på en effektiv og sikker måde. Hvad end du er musikforhandler, musiker eller koncertsted, musikskole eller institution, så sørger vi for at skabe trygge rammer omkring hele flytteprocessen til en konkurrencedygtig pris. Vi gør en dyd ud af at passe på dine kæreste ejendele, så du kan genfinde klangen i de nye omgivelser.

En harmonisk overflytning: Sikker og effektiv håndtering

Som din garanti for en harmonisk flytning af klaver har vi investeret i maskiner og andre hjælpemidler, som kan være nødvendige i flytningen af dit musikinstrument. Vi har blandt andet elektriske sækkevogne og liftemaskiner, der rækker helt op til 8. etage. Dette er blot nogle af de remedier, der garanterer, at dit klaver får en sikker og skånsom flytning hos os.

Flytning af klaver behøver nemlig ikke at involvere nerver af stål for at holde nervøsiteten nede – tværtimod! Som din foretrukne flytteforretning i Aalborg og Nordjylland sørger vores erfarne mandskab og maskiner for, at din musik flyttes nænsomt og sikkert til en ny lokation.

Hør vores kunders gode oplevelser med Grindsted Flytteforretning

Hos Grindsted Flytteforretning samler vi på glade og tilfredse kunder.

Få klaveret på plads: Kontakt os i dag og hør mere!

Hvis du eftersøger en kompetent samarbejdspartner i forbindelse med flytning af klaver, er du kommet til det helt rette sted. Vores brede erfaringsramme er din garanti for en tryg og bekymringsfri flytning. Dit klaver er i sikre hænder hos os, uden at det skal koste en formue. Kontakt os på tlf. 98 26 11 88 eller via vores kontaktformular, så får vi sammen klaveret på plads!