Flytning af klaver – Vores ekspertise flytter dit klaver med sikkerhed

Musikinstrumenter er noget de fleste ikke forbinder med flytning. Men for mange af vores kunder er pianoer, klaverer, og andre tunge musikinstrumenter nogle af deres vigtigste ejendele. Hos Grindsted Flytteforretning har vi ekspertisen i at passe på dine kæreste ejendele. Dit klaver er i sikre hænder hos os.

Vi har mange års erfaring med flytning af klaver, piano og mange andre instrumenter, og vi sørger altid for en tryg og bekymringsfri flytning af din musik. Hvad end du er musikforhandler, musiker eller koncertsted, musikskole eller institution, så sørger vi for de sikre og trygge rammer omkring hele processen, der er involveret i at flytte dine instrumenter.

Vi har alle de hjælpemidler og den erfarne ekspertise, der garanterer sikker flytning af enhver type musik. Du er altid velkommen til at ringe til os og høre mere på +45 98261188 eller på e-mail [email protected]

 

Maskiner og hjælpemidler, der garanterer sikker flytning af din musik

Hos Grindsted Flytteforretning har vi den knowhow og de hjælpemidler, der er nødvendige for, at din musik flyttes sikkert og effektivt. Vi har mange års erfaring – og flytning af klaver, piano eller andre større musikinstrumenter er en naturlig og sikker del af vores flytteservice. Derfor har vi også de maskiner og hjælpemidler, der kan være nødvendige i flytningen af dine musikinstrumenter.

Vi har blandt andet elektriske sækkevogn og lifte maskiner, der rækker op til 7. -8. etage. Det er nogle af de remedier, der garanterer, at dine musikinstrumenter får en sikker og skånsom flytning hos os. Flytning af klaver og andre større musikinstrumenter behøver ikke involvere nerver af stål for at holde nervøsiteten nede. Hos Grindsted Flytteforretning sørger vores erfarne mandskab og maskiner for, at din musik flyttes nænsomt og sikkert til en ny lokation.

Når du har brug for at flytte din musik, så vil vi gladeligt hjælpe dig på vej. Kontakt os på +45 98261188 eller på e-mail [email protected] og hør hvad vi kan gøre for dig.