Glasindsats til flyttekasser – til hurtig og sikker flytning

Grindsted Flytteforretning handler om mere end at flytte dine ejendele sikkert og nænsomt fra en lokation til en anden. Vi har en bred vifte af service og produkter til vores kunder, så al flytning bliver så nem og effektiv som muligt.

Det betyder også, at vi har mange former for indpakning og emballage og flyttekasser til dine ejendele, som du med fordel kan vælge mellem, når du gør klar til at flytte. Her er vores glasindsatster til flyttekasser et stort hit.

 

Glasindsatser til flyttekasser der sikrer glas og keramik

Det skal slet ikke være kompliceret og langtrukkent at pakke diverse former for glas og keramik sammen til flytning. Med vores glasindsats til flyttekasserne, så er din flyttekasse med det samme inddelt i flere rum, hvori du kan isætte dine glas, kopper, vaser, og al anden fragilt du gerne vil flytte og passe ekstra på.

Glasindsatserne kan bruges så mange gange du har brug for og er lavet af solid pap. Det betyder, at glas og keramik ikke klinker mod hinanden under flytningen, men har hvert sit isoleret og sikret rum i papkassen.

 

Vi har de flyttematerialer, du behøver

Har du brug for emballage og flyttematerialer, der gør din flytning nemmere og hurtigere, så er du altid velkommen til at kontakte os. Med vores glasindsater til dine flyttekasser sparer du både tid og bekymring og penge. Kontakt os på +45 98261188 eller på e-mail [email protected] og hør hvad vi kan gøre for dig.