Ring til os

+45 98261188

Skriv til vores mail

post@grindstedflyt.dk

Dit flyttefirma i Nordjylland – Grindsted Flytteforretning

Velkommen til Grindsted Flytteforretning! Vi flytter til og fra alle byer i hele Nordjylland og varetager alle former for transportopgaver. Vi stræber efter at være dit foretrukne flyttefirma i Nordjylland med god service og rimelige priser, hvor professionalisme, kvalitet og spektakulær service er i højsædet. Hos Grindsted Flyttefirma går vi efter bedst mulig kundetilfredshed.

Hos Grindsted Flytteforretning foretager vi store og små flytninger i Nordjylland for både private og erhverv. Vi står altid klar til at hjælpe med alle former for flytte- og transportopgaver, inklusiv specialflytninger og varetransport af både almindeligt gods og særgods. Her flytter vi alt fra den private bolig i Nordjylland til større godstransporter. Vi kan også være behjælpelige med opmagasinering. Du kan få opbevaret stort og småt i sikre, opvarmede depotrum hos os.

Vi stræber efter at udføre vores arbejde skånsomt for både flyttemænd og kundens indbo. Vi behandler alt forsigtigt og professionelt, som var det vores eget flyttegods. Du kan være helt sikker på at dine ting hos os, er i sikre hænder. Derfor har du god grund til at vælge os til din næste flytning.

Kontakt os gerne for at fortælle om dine ønsker og behov – så finder vi i fællesskab en løsning. Hos Grindsted Flytteforretning går vi langt for at løse opgaverne fuldkomment. Vi ønsker at sikre flygtninges fremgang så nemt og ubesværet som muligt.

Flyttefirma med fokus på spektakulær service og topkvalitet

Grindsted Flytteforretning er et flyttefirma i Nordjylland. Vores værdier er forankret i nordjysk redelighed og ordentlighed. Grindsted Flytteforretning er et kvalitetsbevidst flyttefirma, der leverer transporter med høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.
Vi lægger stor vægt på at overholde alle aftaler uanset opgavens størrelse. Hos os kan du være sikker på at betingelser, priser og leveringstid overholdes – og vi leverer god service med et smil på læben. Vi tror på, at glade flyttemænd i sidste ende betyder glade kunder!

Transport og flytning i Nordjylland og ind- og udland

Hos Grindsted Flytteforretning finder du erfarne flyttefolk, der transporterer og udfører flytninger i Nordjylland, hele Danmark og Europa. I Europa kører vi både til og fra – både med fragt og flyt. Vi udlåner gratis flyttekasser til nedpakning af indbo i forbindelse med flytning. Vores mål er altid at levere et godt stykke arbejde, der indfrier dine forventninger. Som solidt, nordjysk flyttefirma vil vi altid leve op til alle aftaler og betingelser.

Med en flytning os hos bør alt gå glidende – vi udfører alle typer flytninger lige fra fuld service, hvor vi pakker ned, bærer ud, transporterer og bærer ind, pakker ud og udfører slutrengøring, til ren transport, hvor du kun har brug for en chauffør og vogn. Vi flytter for alle – både privat, erhverv og institutioner.
Uanset hvilken løsning du har brug for, er vores medarbejder servicemindede og lytter til dine ønsker.

Flytning til konkurrencedygtige priser

Har du brug for professionel hjælp til flytning? Hos Grindsted Flytteforretning står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe. Når du vælger os, er der ingen begrænsninger i forhold til opgavens størrelse. Vi får og påtager os små som store opgaver med glæde. Vi er erfarne, kompetente og interesserede i alle typer af flytninger i Nordjylland. Vi kan uden tvivl være behjælpelige med netop din opgave, uanset om du bor i hus eller lejlighed i midtbyen. Vi tilpasser vores flytningsmetoder efter dine behov samt omgivelser. Vores flytning sker naturligvis, når det passer ind i dit program. Når du vælger os som din flytteforretning, tilbyder vi gratis levering og afhentning af flyttekasser. Og det gør vi selvfølgelig med glæde!

Specialflytning
Skal du have flyttet store og tunge møbler? Vi klarer alt fra langbordet i egetømmer til klaveret, pengeskabet, billardbordet og amerikanerkøleskabet. Vores flyttemænd og fragtfolk har lang erfaring og ordentligt udstyr til at få godset sikkert ud og på plads igen. Vi har også en flyttelift, der kan nå op til hele 25 meters højde, så vi effektivt kan transportere op i højden.

Når du kontakter os, kan vi give dig meget mere information om vores arbejde, og vi er også altid villige til at give dig et godt tilbud.

Erhvervsflytning – Vi hjælper med flytning af virksomheder

Hos Grindsted Flytteforretning er vi erfarne og specialiserede inden for erhvervsflytninger. Det kræver et godt kendskab til branchen, når man skal flytte for et firma eller en virksomhed – netop fordi det til tider er en kompliceret opgave. Fortvivl ej, vi har den helt rette kompetence. Vi tilpasser altid efter virksomhedens individuelle behov. Vores erfaring gør os til et sikkert og trygt valg for dig og dit firmas flytning.

Sikker opmagasinering i kortere eller længere perioder

Har du brug for opmagasinering i kortere eller længere perioder, leverer vi også det – trygt og sikkert. Lad Grindsted Flytteforretning opbevare dine møbler, personlige ejendele og værdigenstande. I forbindelse med flytning, renovering eller lignende kan det sommetider være en nødvendighed med opbevaring af sine ejendele. Vi tilbyder:

  • Fem forskellige størrelser depotrum: 8 til 40 m3
  • Opvarmede og sikrede lokaler med alarm
  • Vi transporterer gerne til og fra opmagasinering
  • Adgang efter aftale

Når du vælger opmagasinering hos os, er du garanteret god sikkerhed, da depotrummene naturligvis er aflåst med en hængelås. Endvidere er hele lokalet aflåst og sikret med alarm. I tilfælde af at alarmen udløses, får tre personer besked med det samme via deres mobiltelefoner, og kan være på stedet i løbet af få minutter. Ønsker du forsikring, skal din egen indboforsikring flyttes til lagerets adresse.

Få et godt tilbud hos os!

For os er det vigtigt, at du har tilbuddet på forhånd, således at du præcis ved, hvad din flytning kommer til at koste. Vi leverer nordjyske, konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten og servicen.
Vores pris fastsættes på baggrund af:

  • Mængde indbo
  • Kørte kilometer
  • Omfang af opgave
  • Parkeringsforhold
  • Evt. behov for specialflytning

Kontakt os allerede i dag for at få et tilbud på din flytning! Vi glæder os til at høre fra dig.