Flytning til konkurrencedygtige priser

Har du brug for professionel hjælp til flytning? Ved Grindsted Flytteforretning står vores dygtige medarbejdere klar med en række moderne flyttebiler til at hjælpe dig med alle former for flytninger.

Vores arbejde i forbindelse med flytning
Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med alle former for flytninger. Vi flytter både for private, erhverv og offentlige institutioner, og som udgangspunkt er ingen opgave hverken for lille eller for stor for os.

Vi kan lave faste aftaler i forbindelse med flytning, men vi kan også komme ud til enkelte opgaver. Uanset hvilken løsning du vælger, så vil du altid blive mødt af servicemindede medarbejdere, der altid lytter til dine specifikke ønsker og krav i forhold til den ønskede flytning.

Vi står gerne for at lave en komplet løsning i forbindelse med at i skal flytte. Dette indebærer, at vi står for alt lige fra at pakke ned, transportere og pakke ud til at lave en god slutrengøring. Vi er eksperter i skræddersyede løsninger og kan stå for enkelte dele af processen eller hele processen alt efter dine ønsker.

Få et godt tilbud på din næste flytning
Når du kontakter os, kan vi give dig meget mere information om vores arbejde, og vi er også altid villige til at give dig et godt tilbud.

Vores flytning sker selvfølgelig, når det passer ind i dit skema, og når du vælger os som din flytteforretning, tilbyder vi gratis levering og afhentning af flyttekasser.

For mere information eller et godt tilbud på din næste flytning bedes du henvende dig på telefon +45 98261188 eller på e-mail post@grindstedflyt.dk