Flytning af pengeskab

Hos Grindsted Flytteforretning har vi ekspertise gennem mange års erfaring til at flytte de tungeste ejendele af mange forskellige typer og slags. Vi håndterer alle flytninger af pengeskabe og andre større og tunge opgaver med nænsomhed og sikkerhed og har samtidigt de remedier, der er nødvendige for at garantere en effekt flytning af pengeskabe til din nye lokation.

Når man flytter genstande, der vejer så meget som pengeskabe kan, så er det vigtigt, at det flyttefirma man engagerer har viden omkring denne type flytning. Hos Grindsted Flytteforretning sørger vores mandskab for, at trapper, gulv og lignende tages i betragtning i forhold til den bæreevne de har.

Når vi flytter pengeskabe, så ved vi, at det ikke er en opgave som andre. Der er mange flere forhold, der skal tages i betragtning. Dette er noget vi er eksperter i.

 

Eksperter i flytning af pengeskabe

Hos Grindsted Flytteforretning er du garanteret en sikker flytning af pengeskabe i hele landet og Europa. Vi har efterhånden en del års erfaring og knowhow med hensyn til transport af pengeskabe til mange forskellige typer lokationer. Når du har brug for at flytte pengeskabe, så er vi klar til at hjælpe dig sikker på vej. Kontakt os på +45 98261188 eller på e-mail [email protected] og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Vi har ikke blot det mandskab, der har ekspertisen til at flytte pengeskabe, men også de maskiner og hjælpemidler, der kan være nødvendige for flytteopgaven. Vores elektriske sækkevogne har styrken til at garantere en sikker flytning af svære og tunge ejendele. Vi har også maskin-lifte, der rækker op til 7. -8. etage, og som i mange tilfælde sørger for, at atypiske flytteopgaver kan udføres nænsomt og trygt.

Hos Grindsted Flytteforretning er du altid garanteret en faglig, professionel og venlig flytning. Også når det gælder de tunge flytninger.